Jumaat, 19 September 2008

LAPURAN PERCUMA & PELUANG BUAT DUIT RAYA !

Justin Michie telah menghasilkan satu laporan bertajuk "Traffic Tips Report". Ianya memberitahu anda 247 cara bagaimana anda boleh meningkatkan traffic ke website anda. Bukan mudah untuk mendapatkan panduan sebanyak itu!

Lapuran ini sebenarnya bernilai USD17.00 (RM57.80). Namun untuk sementara waktu ini, Justin akan memberikannya secara percuma kepada anda. Sudahlah begitu, Justin juga menawarkan tawaran yang agak lumayan jika anda membantu beliau menyebarkan lapuran ini.

Anda akan dibayar US$1.00 atau RM3.40 bagi setiap report jika anda membantu Justin menyebarkan report percuma ni. Banyak tu ! Bagaimana jika 10 orang memuatturun ebook ini melalui link affiliate anda ? Bagaimana kalau lebih banyak dari itu ? Akan beraya sakanlah anda nanti !

Program seumpama ini dinamakan Pay Per Lead (PPL). Anda tidak perlu menjual, tetapi cukup sekadar mengedarnya secara percuma sahaja. Tentu tidak sukar untuk menghadiahkan secara percuma, berbanding kena bayar kan ? Program seperti ini telah banyak kali saya perkenalkan kepada anda sebelum ini di blog ini. Jadi ianya bukanlah sesuatu yang aneh, atau tidak masuk akal.

Apa yang ditunggu lagi ? Program dan tawaran seperti ini biasanya adalah sementara sahaja. Selepas suatu tempoh yang telah ditetapkan, penganjur akan menghentikan tawaran, dan mula membuat pembayaran. Harga bagi ebook ini juga akan kembali kepada harga asal (USD$7.00). Jika anda tidak percaya, sila kunjungi laman web ini : TrafficTipsReport.com

Ayuh ! Mulakan sekarang sebelum terlambat. Daftar dan download segera di : LemonadeHere.com

__________________________________________________________

Anda perlukan akaun paypal untuk menerima bayaran dari Justin. Jika belum ada, sila buka akaun paypal secara percuma di http://simurl.com/DaftarPaypal

Tiada ulasan: